top of page

DIENSTEN

KadeSoccer verzorgt coaching, training en begeleiding op elk gebied dat nodig is voor topsporters. Met ons netwerk en kennis omtrent het bemiddelen bij transfers en contracten is ook het zakelijke component van het hoogste niveau.

Slide1-2_edited.jpg

Persoonlijke begeleiding

Bij KadeSoccer krijg je begeleiding op maat. Denk hierbij aan persoonlijke trainingen, trainingsbegeleiding, voedingsadvies, sportmassage etc. Je kunt ook gewoon begeleiding krijgen om persoonlijke doelen te halen of om een duwtje in de rug te krijgen. Jouw begeleider zal je tijdens wekelijkse contactmomenten informeren, adviseren en motiveren, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Contracten/Transfer Afwikkelingen

Spelers laten zich bij onderhandelingen over contracten bijstaan door een zaakwaarnemer. Dit is de specialiteit van KadeSoccer!

Wij zorgen voor professionele begeleiding en hebben gerenommeerde spelersmakelaars ter beschikking, die zijn geregistreerd als intermediair bij de KNVB. Dit is niet niet alleen voor de transfer afwikkeling, maar ook voor andere contractuele zaken (b.v. sponsordeals). 
KadeSoccer zorgt voor de juiste vertegenwoordiging.

Fysieke Coaching

Van voetballers wordt steeds meer en meer gevraagd op fysiek gebied. Om op te vallen bij een BVO moet jij de beste en snelste zijn! KadeSoccer heeft zijn eigen voetbaltrainers, die een professioneel programma hebben ontwikkeld. Het team bestaat uit diverse specialisten, waarvan jij als voetballer optimale begeleiding kan en mag verwachten. Wij zijn geen voetbalschool en verzorgen dit alleen voor de spelers die wij als KadeSoccer begeleiden.

Mental Coaching

Naast dat technische, tactische en fysieke training onmisbaar is voor topsporters om optimaal te presteren, is mentale training of mental coaching ook nodig voor winnaars! KadeSoccer zorgt voor de juiste sportpsycholoog, zodat jij je zenuwen de baas blijft, je emoties weet te beheersen bij tegenslagen (verlies of blessure) en hoe je met kritiek om kunt gaan. Ben je je motivatie even helemaal kwijt? Dan is je mental coach er voor je!

Sponsoring

KadeSoccer organiseert sponsordeals voor onze voetballers bij de verschillende grote merken en zal deze juridisch begeleiden.

Juridisch Advies

Wil je jouw zaak aan ons voorleggen? Een juridisch document laten opstellen of laten controleren? Of wil je gewoon weten wat wij voor jou kunnen betekenen? KadeSoccer zorgt voor een helder, eerlijk en betrouwbaar juridisch advies.

Investeringsbegeleiding

KadeSoccer werkt samen met een aantal vermogensbeheerders.
Wij werken alleen samen met partijen, waarvan de deelnemers zich verbinden aan internationale standaarden op het gebied van mensenrechten en verantwoord ondernemingsbestuur.
Op basis van jouw uitgangspunten en wensen, wordt er een concreet beleggingsvoorstel gemaakt i.s.m. een Private Banker.

Financieel belastingadvies

De financiële contactpersonen van KadeSoccer zullen jou en je gezin helpen de juiste (lokale) regelingen te vinden. Onze belastingadviseurs helpen met alle fiscale vraagstukken. Tevens zullen wij je belastingaangifte uitvoeren en je voorzien van deskundig belastingadvies.

Verhuisservice

Wanneer er een transfer plaatsvindt in binnen- of buitenland, zal KadeSoccer je helpen met het verhuizen van al jouw kostbaarheden.
Wij vertellen je bijvoorbeeld welke douaneformaliteiten er geregeld moeten worden en wat voor verzekeringen er noodzakelijk zijn. Er is gewoonweg veel te regelen zoals scholing, nieuwe en oude woning, opzeggen van lidmaatschappen, belasting, verzekering en de fysieke verhuizing zelf. Dit kun je  helemaal aan KadeSoccer uitbesteden. Wij leveren een complete verhuisservice afgestemd op jouw wensen.

Backoffice service/Personal Assistent

Indien er behoefte is aan een Personal Assistant, dan regelt KadeSoccer de juiste assistant voor jou.

Bijles service

Op individuele basis bieden we ondersteuning op elk niveau en in elk gewenst vak. Persoonlijk, betrokken en doelgericht geven we leerlingen van de basisschool, de middelbare school (vmbo, havo, vwo, gymnasium), het mbo en het hbo de beste kans om te slagen.

Persoonlijke begeleiding
Loopbaan Ontwikkeling
Contracten
Sponsoring
Fysieke coaching
Mental

Ready to work with us?

The foundation of our success is TRUST

bottom of page